logo black

PORE CLEANSE GEL INTENSE

Κωδικός προϊόντος: 818625023720

Τιμή: 32,00 

Συσκευασία: 150mL

Για εκείνους που:
– Για όσους διαθέτουν δέρμα με διεσταλμένους πόρους – Για όσους έχουν λιπαρό, μεικτό δέρμα – Για όσους έχουν σημάδια γήρανσης του δέρματος με εμφανείς διεσταλμένους πόρους

Για το δέρμα:
Οι διεσταλμένοι πόροι είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει πολλά δέρματα ανεξαρτήτου ηλικίας, τύπο δέρματος και φυλής. Εμφανίζονται επίσης σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις, όπως γήρανση, η μελάγχρωση και το λιπαρό δέρμα. Το PORE CLEANSE GEL INTENSE είναι ένα ειδικό, βαθύ προϊόν καθαρισμού για άτομα που εμφανίζουν έντονα διεσταλμένους πόρους.

Οδηγίες χρήσης:
Κάθε πρωί και βράδυ, απλώστε μια ποσότητα PORE CLEANSE GEL INTENSE σε μέγεθος ενός αμυγδάλου στην παλάμη του χεριού και κάντε μασάζ σε βρεγμένο πρόσωπο και λαιμό. Αφαιρέστε με άθφονο νερό και στεγνώστε απαλα το πρόσωπο.

Εφαρμογές προϊόντος:
– 140 εφαρμογές (κατά προσέγγιση) για τα 150 ml – Διάρκεια ζωής 30 μήνες – Εφόσον ανοιχτεί το προϊόν, χρησιμοποιήστε το σε 12 μήνες – Συμβουλεύουμε πάντα τους νέους χρήστες να κάνουν patch test, πριν ενσωματώσουν ένα προϊόν στη καθημερινή ρουτίνα φροντίδας δέρματός τους

Ενεργά συστατικά:
RED CLOVER EXTRACT, L-MANDELIC ACID, GLYCERIN, L-LACTIC ACID, SALICYLIC ACID

Επιπλέον:
Προϊόν Καθαρισμού σε μορφή Gel, ειδικά σχεδιασμένο για δέρμα με Διεσταλμένους Πόρους
Εφαρμόζεται σε όλες τις ρουτίνες φροντίδας δέρματος της Medik8. Συνιστάται με βάση τον τύπο του δέρματος.
eco 5465432 1280

Eco Friendly

Όλα μας τα προϊόντα είναι βιολογικά και vegan και φιλικά προς το περιβάλλον.

Βρες αυτό που ψάχνεις
στο κατάστημα

Μια premium και αναβαθμισμένη εμπειρία επιλεγμένων προϊόντων από την ομάδα TheoBeautyHouse. Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα και δες το δέρμα σου να λάμπει.