logo black

ADVANCED DAY TOTAL PROTECT SPF30

Κωδικός προϊόντος: 818625024420

Τιμή: 77,00 

Συσκευασία: 50mL

Για εκείνους που:
Για όσους επιθυμούν να προστατεύσουν το δέρμα τους από την πρόωρη γήρανση – Για όσους διαθέτουν κανονικό, ξηρό ή/και ώριμο δέρμα – Για όσους εμφανίζουν μαύρους κύκλους ή οίδημα κάτω από τα μάτια – Για όσους αναζητούν μια κρέμα ματιών με προστασία από τον ήλιο και να την συνδυάσουν με τον ορό των βιταμινών C – Για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τα αποτελέσματα των διαδικασιών αναζωογόνησης του δέρματος (microneedling, IPL, ενέσιμα, dermal fillers, chemical peels, lasers, microdermabrasion, κλπ)

Για το δέρμα:
Το δέρμα μας βρίσκεται συνεχώς υπό πίεση από το περιβάλλον. Το υπεριώδες φως, η ρύπανση, το μπλε φως, η υπέρυθρη ακτινοβολία και η γλυκοζυλίωση μπορούν να επηρεάσουν το δέρμα σε μεγάλο βαθμό. Η ADVANCED DAY TOTAL PROTECT παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από την πρόωρη γήρανση που προκαλείται από το περιβάλλον.

Οδηγίες χρήσης:
Εφαρμόστε 5 αντλίες ADVANCED DAY TOTAL PROTECT σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Εφαρμογές προϊόντος:
50 εφαρμογές (κατά προσέγγιση) για τα 50 ml – Διάρκεια ζωής 30 μήνες – Εφόσον ανοιχτεί το προϊόν, χρησιμοποιήστε το σε 12 μήνες – Συμβουλεύουμε πάντα τους νέους χρήστες να κάνουν patch test, πριν ενσωματώσουν ένα προϊόν στη καθημερινή ρουτίνα φροντίδας δέρματός τους.

Ενεργά συστατικά:
SUPERIOR UV FILTERS, MORINGA EXTRACT, CARNOSINE, THEOBROMA COCOA SEED EXTRACT

Επιπλέον:
BEAUTIFUL SKIN EVERYDAY, FINE LINES DEFENCE, WRINKLE REPAIR, LUXE AGE REPAIR, HYDRATION RECHARGE ROUTINES COSMECEUTICALS / DERMOCOSMETICS
eco 5465432 1280

Eco Friendly

Όλα μας τα προϊόντα είναι βιολογικά και vegan και φιλικά προς το περιβάλλον.

Βρες αυτό που ψάχνεις
στο κατάστημα

Μια premium και αναβαθμισμένη εμπειρία επιλεγμένων προϊόντων από την ομάδα TheoBeautyHouse. Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα και δες το δέρμα σου να λάμπει.